Modalitati de plata

Plata online cu cardul:

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel, informațiile dvs. sunt în siguranță.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Descriptorul tranzacției pentru plata online cu cardul:

Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele depozituldecontoare.

În cazul în care optați pentru plata online cu card bancar, vă informăm că înregistrarea plății nu garantează confirmarea și livrarea comenzii. În cazul în care comanda nu este confirmată, suma de bani plătită va fi restituită în contul dumneavoastră în cel mai scurt timp, Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Plata la sediul Depozitul de Contoare (Decor Press ServiciI Instalații):

Înțelegem că preferințele de plată pot varia de la client la client, motiv pentru care oferim posibilitatea de a achita în numerar la punctul nostru de lucru din București, Sector 4, Str. Nițu Vasile Nr.57.

Această opțiune este perfectă pentru clienții care nu dețin carduri bancare sau doresc să opteze pentru o plată cash în locul metodelor digitale.

Plata la livrare Ramburs – Numerar

La noi, cumpărăturile online sunt mai simple și mai convenabile ca niciodată! Dacă doriți să beneficiați de o modalitate de plată sigură și fără complicații, vă punem la dispoziție opțiunea de „Plata Ramburs Cash” pentru comenzile cu livrare la domiciliu, atunci când curierul ajunge la ușa dumneavoastră.

Plata se face în lei, integral, la livrare.

  • Persoane fizice: maximum 10.000 lei;
  • Persoane juridice: maximum 5.000 lei.

Plata la livrare Ramburs – Cu cardul

Cea mai comodă și sigură modalitate de plată, cu orice card, pe care o efectuezi direct la curier. Tot ce trebuie să faci este să informezi curierul că dorești să achiți cu cardul contravaloarea rambursului. După efectuarea plății, curierul îți va furniza o confirmare a tranzacției.

Plata cu ordin de plată

La Depozitul de contoare, vă oferim o opțiune flexibilă și sigură pentru achitarea comenzilor: „Plata cu Ordin de plată”. Această modalitate de plată vă permite să plătiți comanda printr-o Factură Proformă, pe care o veți primi prin e-mail în momentul confirmării comenzii.

Procedura este simplă: după ce ați finalizat comanda, veți primi o Factură Proformă pe email care conține toate detaliile necesare pentru a efectua plata. Aceasta include informații precum suma totală de plată, datele noastre bancare și alte detalii relevante.

Shopping cart