Firma cu capital integral romanesc si privat, detinatoare a unui segment important din piata de repartitie din Romania, Decor Press a reusit sa adune, in cei peste 15 ani de activitate neintrerupta, un numar de peste 30 000 de utilizatori permanenti, ai serviciilor oferite,npersoane fizice si juridice.

Rezultatele deosebite mai ales in domeniul contorizarilor si lucrarilor de instalatii au propulsat Decor Press in primele locuri ale pietei de profil.

Experienta cumulata in domeniul instalatiilor termice si sanitare in conformitate cu standardul ISO 9001 a permis firmei Decor Press sa ofere pe langa serviciile perstate, solutii optime si cel mai bun raport calitate/pret, astfel incat firma sa se situeze la un nivel ridicat atat din punct de vedere al organizarii interne cat si al realizarii oricaror cerinte ale beneficiarilor (Asociatii de Proprietari, persoane fizice sau juridice).

DESPRE COMPANIA NOASTRA

– Povestea noastra incepe in 1991 cand prima firma din cadrul grupului nostru, cu capital 100% Romanesc, intra in domeniul instalatiilor pentru constructii.

– In anul 2000 firma executa lucrari de contorizare individuala a apei.

– In anul 2003 apare brandul DECOR PRESS cu ocazia intrarii in domeniul repartitiei de costuri pentru incalzire.

– In anul 2007 DECOR PRESS introduce pe piata primul repartitor cu citire mobila, adaptat pietei romanesti.

– In anul 2008 DECOR PRESS preia clientii firmelor Alex Gamma si Roni Termic.

– In anul 2009 depasim pragul de 50 000 echipamente montate in Romania.

– In anul 2010 montam generatia 1 de contoare de apa cu transmisie radio.

– In anul 2016 cresterea numarului de beneficiari ai serviciilor noastre determina individualizarea in cadrul grupului a firmei DECOR PRESS care preia in intregime acest domeniu de activitate.

– In anul 2017 depasim 100 0000 de echipamente montate.